Contacte


Si et vols posar en contacte o demanar cita amb HIGIASALUT ho pots fer a través d’aquest formulari o dels mitjans que t’indiquem…

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Demanar cita

Pots enviar aquest formulari

Demana’ns cita per una atenció personalitzada

A on som?

Passeig Doctor Joan Oliveras, 139 - 08560 Manlleu (Barcelona) - 644 306 558 - higiasalut@gmail.com

De conformitat amb l’establert amb la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, RGPD (EU) 2016/679, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractaments titularitat de Higiasalut, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li la informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Higiasalut informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes mencionats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats mencionades.

HigiaSalut informa que procedirà a tractar les dades de manera lítica, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Es per aquest motiu que Higiasalut es compromet a adoptar totes les mesures raonables per a que aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.