Obrim portes!


El proper dissabte 2 d’abril a les 11:00 del matí obrim les portes del nostre centre, ens agradaria comptar amb la vostra presència per mostrar-vos tots els serveis de salut integral que oferim.

A les 12:00 hores hi haurà una xerrada a càrrec de Montse López Ballester, coach i trainer experta en autoestima i motivació i autora del llibre: “El Secreto de la Felicidad”.

INVITACIÓ HIGIA

Higia, serà un centre que oferirà serveis especialitzats i professionals de neurorehabilitació, fisioteràpia, logopèdia, psicologia, nutrició, i teràpia ocupacional, en els quals volen ajudar a persones amb problemes concrets a tornar a la seva vida diària o a normalitzar el seu dia a dia.

Amb la neurorehabilitació es pretén ajudar a augmentar la qualitat de vida i autonomia dels pacients, amb tractaments a totes aquelles persones que visquin una situació amb alteració del sistema nerviós.

A més, Higia oferirà diferents serveis especialitzats de fisioteràpia per a millorar les capacitats funcionals de la persona: Respiratòria, tant per adults com nens on a través d’un tractament individualitzat es podrà aconseguir una millora del son, de l’alimentació i una disminució de la tos i també Fisioteràpia Traumatològica, Geriàtrica i Massoteràpia

Per complementar tot això i oferir un servei més integral i professional, és disposarà de 4 serveis addicionals:
La logopèdia que és un servei d’estimulació, prevenció, avaluació, intervenció i assessorament en els trastorns de la parla, el llenguatge i la comunicació.
La psicologia que oferirà un acompanyament i guia en el camí cap al creixement personal, l’autorealització i la felicitat, per ajudar a millorar el benestar personal i la qualitat de vida, sempre des d’una perspectiva positiva
La teràpia ocupacional on ajudaran a potenciar i millorar l’autonomia dels pacients, capacitats i ajudant a desenvolupar les habilitats necessàries per aconseguir que les seves activitats siguin el més independents i satisfactòries possibles.

I finalment un servei de nutrició dirigit a totes aquelles persones que volen conèixer i millorar el seu estat de salut i/o tractar alguna alteració patològica, elaborant un pla d’actuació nutricional amb un seguiment periòdic.

Higia a més oferirà també serveis d’atenció personalitzada a domicili en gairebé totes les seves especialitats.

Serà un centre amb molta visió de futur i oferirà uns serveis molts innovadors dirigits a empreses: Higia On Site, en els quals es vol aconseguir prevenir lesions dels treballadors derivades de l’esforç i de les males postures mantingudes a la feina. L’equip de professionals es desplaçarà a la empresa per fer massatges curts i tècnicament estudiats que tenen com a objectiu augmentar la productivitat dels treballadors i disminuir l’absentisme laboral. Són serveis per millorar la productivitat i aconseguir un benestar físic i psicològic de l’equip humà de l’empresa.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *