Com superar les al·lèrgies aquesta primavera!


Aquest any els experts preveuen una primavera “dura” per a les persones al·lèrgiques, ja que s’espera uns alts nivells de pol·len. Aquest pronòstic es basa el fet que durant la tardor i l’hivern ha plogut a tot Catalunya, mentre que els vinents mesos s’esperen secs i amb temperatures no gaire càlides. Per això, cal prendre les mesures adequades: identificar els riscs, exposar-se al mínim possible a aquests i seguir un tractament.

En aquests casos és de gran ajuda la fisioteràpia respiratòria. Els pacients al·lèrgics i asmàtics, presenten secrecions al nas i a les vies, després d’un episodi. A més, amb presència de tos (sovint productiva) i/o dolor de cap i als sinus paranasals, per la presència de rinitis al·lèrgica.

En aquests casos, des d’Higia, oferim un tractament per millorar la simptomatologia i el benestar del nen/a o adult. El/la nostre/a fisioterapeuta realitzen diferents tècniques, que ajuden a:

  • Drenar les secrecions responsables d’aquesta simptomatologia persistent
  • Obrir les vies aèries amb tècniques de ventilació pulmonar
  • Disminuir el broncoespasme
  • Aprendre a realitzar neteges nasals correctament
  • Aprendre a realitzar les tècniques de forma autònoma en adults
  • Millorar la fatiga

Tot això es tradueix en una millora de la qualitat de vida i poder realitzar totes les activitats diàries amb major comoditat, al saber controlar les secrecions i els símptomes de l’al·lèrgia.

No deixis que les al·lèrgies et paralitzin a casa i aprèn a conviure amb elles per a poder gaudir de la primavera i el seu bon temps!

 

Laura Crous
Fisioterapeuta respiratòria
Col·legiada 11670

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *